Certo BUGrip© - ID: A004250

IcebugCerto BUGrip©

Størrelseguide Mer info

Mer om Certo BUGrip© fra Icebug

Certo BUGrip kombinerer vridningsstivheten med en god løpefølelse, noe som er en kombinasjon fåandre sko klarer å oppfyllle. Forsterkningen rundt hæl og tå beskytter ved løping på stener og annet tøft terreng, og overdelens Rip stop nylon er såpass vanntett at føttene er tørre selv ved løpingi lett regn og snø. Yttersålens 17 dynamiske pigger gir et sikkert grep og gjør det mulig å løpe avslappet. Certo BUGrip er en perfekt løpesko for den vanlig mosjonisten men også på lengre treningsturer for den mer erfarne løperen. Flere fordeler med skoens Rip stop nylon er at den er slitesterk og har en lav våtvekt, dvs. at den ikke absorberer vann og dermed holder skoens vekt nede også ved løping under bløte forhold. Sålen er vridningsstiv som er en fordel ved løping i ujevnt terreng, da føttene ellers må korrigere fotsettingen helt på egen hånd. Sålens drop er også lavt (5mm) noe som bidrar til en herlig bakkefølelse. Dempingen er vel balansert og siden skoen er så pass stabil er Certo et perfekt alternativ for lengre løping med ryggsekk, f.eks. multisport


Egenskaper:
Overdel: Protec PU/ Ripstop nylon / Outdry
Fôr: Raskttørkende mesh, innerhæl i mikrofiber
Mellomsåle: Formstøpt lettvekts EVA med TPU stabilisator
Yttersåle: Gummi med BUGrip 17 karbidstål-fôrsterkede pigger
Vridningsstivhet: Stability Flex
Drop: 5 mm
Demping: Medium
Lest: Medium
Vekt: 325 g (US9)
Herremodell, US-størrelser
Icebugs design stikker virkelig ut i mengden. Det finnes en tydelig identitet i farge og design som tiltaler mange og som gjør at man ofte kjenner igjen et par Icebugsko når man ser dem på gata.

Mer fra Icebug

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!