Certo-L - ID: A002384

IcebugCerto-L

Størrelseguide Mer info

Mer om Certo-L fra Icebug

Certo-L fra Icebug er et av de seneste tilskuddene i Icebugs utvalg av seriøse løpesko. Luftig meshtøy med forsterkninger på de rette stedene gjør den til en ideell trailsko for sommertrening. Tross sitt kraftige design er Certo-L overraskene lett og smidig. Skoen har også fått gummiblandingen RB9X som gir svært godt grep i utfordrende forhold, våte som tørre. Overdelsmaterialet holder vekten nede og hælkappens ?closed cell?-konstruksjon gjør at skoens våtvekt er veldig lav. Rundt overdelen finnes det en tredimensjonell formstøpt struktur som omslutter foten og bibeholder dens posisjon over mellomsålen, selv under intensiv aktivitet. Sålen har lite drop og høy vridningstivhet som garanterer for svært god bakkekontroll på ujevnt underlag. Yttersålen er i det klibrigste RB9X-gummien som gir uslåelig grep på vått og tørt underlag. Certo er en stabil sko som er velegnet til den ambisiøse mosjonisten eller på føttene under distanseløpet selv for en mer erfaren løper. 
 
Egenskaper:
Overdel: Knitted Tekstile / PU / TPU
Fôr: Bakre delen med meshfôr og memory foam
Mellomsåle: Injisert lettvekts-EVA 
Yttersåle: Rubber 9 Extreme
Vridningstivhet: Stability Flex
Drop: 5 mm
Demping: Medium
Lest: Medium
Vekt: 270 gram (USL 7,5 / 38)
Icebugs design stikker virkelig ut i mengden. Det finnes en tydelig identitet i farge og design som tiltaler mange og som gjør at man ofte kjenner igjen et par Icebugsko når man ser dem på gata.

Mer fra Icebug

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!