DTS Bugrip© - ID: A004254

IcebugDTS Bugrip©

Mer info

Mer om DTS Bugrip© fra Icebug

Med DTS BUGrip har Icebug siktet virkelig høyt når det kommer til komfort og for å skape en løpesko som føttene dine liker fra aller første stund. DTS står for Distance Training Shoe og skoen er laget for de lengre løpeturene eller for deg som løper et par ganger i uken som vanlig mosjonist. Både tungen og kanten er polstret for å redusere trykket fra lissene samt avlaste akillessenen. Overmaterialet er i slitesterkt rip-stop nylon, som også har utmerkede vannavvisende egenskaper. Sålen på DTS er godt dempet, og har et relativt høyt dropp for å passe til mosjonsløperens
lange treningsøkt på forholdsvis flate underlag. Lesten er bred nettopp fordi føttene ofte
hovner opp en del under langdistanseløping. Yttersålens BUGrip teknologi, med sine 19
dynamiske stålpigger gir et fenomenalt grep på snø, is eller grus. Tuppen på piggene er laget av karbidstål som betyr at de ikke slites ut selv etter langvarig løping på ren asfalt. Dette noe som ofte forekommer også på vinteren, da underlaget kan veksle mellom is og asfaltunderlag. Piggenes grep gjør det mulig å opprettholde en avslappet løpestil samtidig som du holder farten oppe på ren is. DTS BUGrip er rett og slett den perfekte vinterløpeskoen for de lange rolige øktene på jakt etter vårens toppform.

Egenskaper:
Overdelen: Rip Stop Nylon / Laminert Micro
Fôr: Hurtigtørkende mesh, innerhæl mikrofiber
Mellomsåle: Lett EVA med TPU stabilisator
Såle: Gummi med BUGrip ® 19 pigger
Vridningsstivhet: Medium Flex
Drop: 14 mm
Demping: Full
Lest: Bred
Vekt: 300 g (US 9 )
Icebugs design stikker virkelig ut i mengden. Det finnes en tydelig identitet i farge og design som tiltaler mange og som gjør at man ofte kjenner igjen et par Icebugsko når man ser dem på gata.

Mer fra Icebug

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!