DTS-L Bugrip© - ID: A004255

IcebugDTS-L Bugrip©

Størrelseguide Mer info

Mer om DTS-L Bugrip© fra Icebug

Med DTS-L BUGrip har Icebug siktet virkelig høyt når det kommer til komfort for å skape en løpesko som føttene dine liker fra første stund. DTS står for Distance Training Shoe og skoen er laget for litt lengre løpeøkter eller for deg som springer et par ganger i uken som vanlig mosjonist. Både tungen og kragen er polstret for å redusere trykket fra lissene samt avlaste akilleshælen. Materialet i overdelen er et slitesterkt rip-stop nylon, som også har utmerkede vannavvisende egenskaper. Sultan DTS er godt dempet og har en relativt høy drop for å passe mosjonsløperens lange treningsøkter på relativt plane underlag. Sålen er bred ettersom føttene ofte hovner opp en del ved langdistanseløping. Yttersålens BUGrip-teknologi, med dens 19 dynamiske stålbrodder gir fenomenalt grep på snø, is og grus. Broddene har en spiss av karbidstål som gjør at de ikke slites ut etter langvarig løping på ren asfalt som er et realistisk scenario ettersom det ofte er kun flekkvis glatt ved vinterløping. Broddenes grep gjør det mulig å beholde en avslappet løpestil og holde farten oppe selv ved løping på ren is. DTS BUGrip er helt enkelt den ideelle vinterløpsskoen for de lange rolige turene på jakt etter vårens formtopp.

Egenskaper:
Overdel: Rib stop Nylon / Laminated Mirco Suede
Fôr: Hurtigtørkende netting, inneholder mikrofiber
Mellomsåle: Lettvekts-EVA med TBU stabilisator
Yttersåle: Gummi med BUGrip® 19 brodder
Vriststivhet: Medium Flex
Drop: 14 mm
Demping: Full
Såle: Wide
Vekt: 270 g (USL 7,5)
Icebugs design stikker virkelig ut i mengden. Det finnes en tydelig identitet i farge og design som tiltaler mange og som gjør at man ofte kjenner igjen et par Icebugsko når man ser dem på gata.

Mer fra Icebug

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!