DTS-L Bugrip© Outdry© - ID: A004257

IcebugDTS-L Bugrip© Outdry©

Størrelseguide Mer info

Mer om DTS-L Bugrip© Outdry© fra Icebug

DTS står for Distance Training Shoe og det er nettopp de lengre løpeøkter skoen er utviklet for. Både tungen og kanten er polstret for å minimerer trykket fra snøringen samt å avlaste akillessenen. Oversidens materiale er av slitesterkt rip-stop nylon, som også har utmerkede vannavvisende egenskaper. Sålen er godt dempet, og har en relativt høy drop som passer mosjonløperens lange økter på forholdsvis flatt underlag. Lesten er bred fordi føttene ofte hovner endel ved langdistanseløping. Yttersålens BUGrip teknologi, med sine 19 dynamiske stålpigger, gir fenomenalt grep på snø, is eller grus. Piggene har en spiss av karbidstål som gjør at de ikke slites ut selv etter lang tids løping på ren asfalt, noe som nettopp er et sansynlig scenario fordi det ofte bare er flekkvis isdekke på vinterføre. Piggenes grep gjør det mulig å opprettholde et avslappet løpesteg og holde farten oppe selv når du løper på bare is og Outdry-membranen holder føttene dine tørre. DTS BUGrip er rett og slett den perfekte vinterløpskoen for de lange, rolige økter i jakten på vårens toppform.

Egenskaper:
Øvredel: Rip Stop nylon / laminated micro suede / Outdry
Fôr: Hurtigtørkende mesh (hælkappe i mikrofiber)
Mellomsåle: Lettvekts-EVA med TPU stabilisator
Yttersåle: Gummi med BUGrip 19 pigger
Vridningsstivhet: Medium Flex
Drop: 14 mm
Demping: Full
Lest: Bred
Vekt: 285 g (USL 7,5)
Damemodell, USL-størrelser
Icebugs design stikker virkelig ut i mengden. Det finnes en tydelig identitet i farge og design som tiltaler mange og som gjør at man ofte kjenner igjen et par Icebugsko når man ser dem på gata.

Mer fra Icebug

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!