Eir-L - ID: A004262

IcebugEir-L

Størrelseguide Mer info

Mer om Eir-L fra Icebug

Eir (nåde, hjelp på norrønt) er en sko der Icebug virkelig har gått all in på alt. Eir har en termostatisk såle som holder kulden fra bakken borte og en vanntett BUGdri® membran som sørger for at dine føtter forblir tørre. Et mykt Woolpower®-fôr (merinoull) gjør skoen behagelig og varm. De har til og med satt merinoull på innersålen i skoen! Den høye snøringen gir leggene beskyttelse mot vinteren, og ved isete dager kan du enkelt feste ESWBUGweb® (se tilbehør) på det tilpassede mønsteret på yttersålen og få et enda bedre grep. Som kronen på verket er Eir også barmhjertig mot miljøet, da sålen stort sett er laget av resirkulert gummi. Egenskaper:
Svart modell: Oljetet nubuckskinn. Nougat: Mocka.
Fôr: Woolpower (60% Merinoull)
Mellomsåle: Formet EVA
Yttersåle: resirkulert gummi (minst 50%). 
Kompatibel med Easy Street BUGweb 6 pigger (bestilles separat)
Icebugs design stikker virkelig ut i mengden. Det finnes en tydelig identitet i farge og design som tiltaler mange og som gjør at man ofte kjenner igjen et par Icebugsko når man ser dem på gata.

Mer fra Icebug

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!