Lodur-L - ID: 71033-0A

IcebugLodur-L

Størrelseguide Mer info

Mer om Lodur-L fra Icebug

Lodur L er en lett sko i forhold til hvor varm den er, og det svært gode grepet på isete underlag gjør den til en av våre bestselgere når det gjelder vintersko! Foruten å være stilig å se på, finnes det mange gode ting på innsiden av den. En termostatisk såle holder kulden fra bakken unna, og en vanntett BUGdri membran® sørger for at føttene dine forblir tørre. Et mykt Woolpower-fôr gjør skoen komfortabel og varm mens Arch Flex System-sålen gir komfort og ortopedisk støtte. På isete dager kan du enkelt feste ESW BUGweb® på det tilpassede mønsteret på yttersålen og få et enda bedre grep.

Egenskaper for Loder L:


Overdel: Black & Coffee: Oljet Nubuck-skinn/semsket, sprayet sprutbeskyttelse, vanntett. Ash: Lær, sprayet sprutbeskyttelse, vanntett
Fôr: Ull, Woolpower (60% merinoull)
Innersåle: AFS Slim Medium, Woolpower
Mellomsåle: Formstøpt EVA
Yttersåle: 50% resirkulert gummi, kompatibel med BUGweb
Komfortsone: -20°C
Dette er damevarianten av skoen. Menn ser etter Loder uten tilnavnet L
Icebugs design stikker virkelig ut i mengden. Det finnes en tydelig identitet i farge og design som tiltaler mange og som gjør at man ofte kjenner igjen et par Icebugsko når man ser dem på gata.

Mer fra Icebug

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!