Metro Ladies + BUGweb - ID: 110-B9001-OC

IcebugMetro Ladies + BUGweb

Størrelseguide Mer info

Mer om Metro Ladies + BUGweb fra Icebug

En nytelse for bymiljø. Varm, komfortabel og praktisk, med glidelås på innsiden og myk elastisk krage. Sålens mønster og gummisammensetning gir et utmerket veigrep, men når det blir riktig glatt kan grepet forbedres ytterligere med en BUGweb, som er lett å sette på og ta av, men holdes godt på plass, da den passer inn i et spor i sålen.

Den semskede overdelen omslutter foten og fir en komfortabel passform og en elegant look. Non-slip snøret og en stropp bak gjør det lett å komme inn og ut av skoen, selv med mye klær på. ESS stabilisator, støvabsoberende EVA og sål designet for nordiske føtter gir stabilitet, komfort og god anatomi. Forsterkninger langs med sålen gir større holdbarhet og er lette å rengjøre.

  • Overdel: Vannavvisende semsket skinn / PU / neopren
  • Fôr: Fleece
  • Mellomsåle: Formstøpt EVA med ESS Stabilizer
  • Yttersåle: Gummi med grovt mønster / BUGweb-kompatibel

BUGweben har seks knopper med topper av karbidstål, som fastgjøres i spormønsteret på yttersålen.

BUGweb inkluderes ved kjøp av Metro Ladies.

Icebugs design stikker virkelig ut i mengden. Det finnes en tydelig identitet i farge og design som tiltaler mange og som gjør at man ofte kjenner igjen et par Icebugsko når man ser dem på gata.

Mer fra Icebug

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!