Spruce-L - ID: A002392

IcebugSpruce-L

Størrelseguide Mer info

Mer om Spruce-L fra Icebug

Spruce-L er en helt ny sko med samme fantastiske egenskaper som trofaste tjenerne i Icebugs Active-kolleksjonen: sålen har en utforming og en ?rull? som innbyr til gåtur, og i kombinasjon med den fotformede og komfortable lesten har Spruce-L alle forutsetninger for sunne føtter. Legg deretter til Icebug's nye RB9X gummi som gir et konsekvent og svært godt grep på alle underlag, våte som tørre. Yttersålen har den nye RB9X-gummien som tar fantastisk godt grep på både tørre og våte underlag. Membranet fra Outdry gjør ikke bare skoen 100% vanntett samtidig som den puster fantastisk godt. Det er en membran som takket være sin patenterte konstruksjon knapt øker i vekt eller volum. Spruce-L er en perfekt sko for aktivt hverdagsbruk når komfort og funksjon veier like tungt som fin design. 
  

Egenskaper: 
Overdel: Oily nubuck Leather / Outdry
Fôr: Tekstil
Mellomsåle: EVA med nylon shank
Yttersåle: Rubber 9 Extreme
Vridningstivhet:
Stability Flex
Lest: Bred, fotformet
Vekt: 320 gr (USL 7,5)
Icebugs design stikker virkelig ut i mengden. Det finnes en tydelig identitet i farge og design som tiltaler mange og som gjør at man ofte kjenner igjen et par Icebugsko når man ser dem på gata.

Mer fra Icebug

Vis alle Hverdagssko & Sneakers

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!