Inov8

(3 varer)
Inov8 er løping. Med selskapets tro på naturlig løping og retur til løpingens opprinnelige form, har de funnet sin egen nisje i treningsbransjen. Der blomstrer de helt og holdent på egne meritter.

Inov8 er løping. Med selskapets tro på naturlig løping og retur til løpingens opprinnelige form, har de funnet sin egen nisje i treningsbransjen. Der blomstrer de helt og holdent på egne meritter.

Naturlig løping

Grunntanken bak Inov8 er å la så få elementer som mulig få forandre kroppens og fotens naturlige mekanismer. I stedet for å lindre støtet som oppstår når foten berører bakken ved hjelp av myke såler, stoler Inov8 på fotens egne styrke og evne til å takle løpingen. Hos Inov8 innebærer dette at det er foten som kontrollerer og styrer skoen, og ikke motsatt.

Lette løpesko

Løpeskoene som Inov8 produserer har raskt blitt en favoritt for mange løpere. Dette er løpere som tør stole på kroppens egen styrke hundre prosent. Skoene er lette og laget i solide materialer, hvilket gjør at du kan springe helt uhindret med dem på føttene. Kjøp skoene dine fra Inov8 allerede i dag og bli en del av den naturlige løperevolusjonen!

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Via vårt verktøy for å sammenligne produkter, kan du enkelt se og sammenligne forskjellige egenskaper for våre produkter.

Klikk på -symbolet ved siden av de produkter du ønsker å sammenligne.
Klikk deretter på det store -symbolet lengst ned, og trykk på sammenlign.
Informasjonen varierer, avhengig av hvilke produkter du velger, for eksempel farger, vanntetthet, vekt, batteritid, pakkevolum og mye mer.
På denne måten blir det lettere for deg å sammenligne og å finne rett produkter!

  Ta bort valg

  Mine favoritterSe dine favoritter

  Toolbar example

  Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

  Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
  - Alle dine favoritter samlet på en plass!