Background nature 380

Vi er dessverre utsolgt for varemerket du søkte etter.

Kanskje noen av produktene nedenfor kan passe deg? Ellers så anbefaler vi at du bruker søkefunksjonen for å finne det du vil ha.

Gi oss gjerne beskjed om hvilken side du prøvde å besøke, slik at vi kan rette opp feilen. Om du klikket på en lenke som ikke fungerte, er vi takknemlige om du oppgir hvilken lenke det gjelder, samt på hvilken side lenken er. Kontakt oss.

Inov8 er løping. Med selskapets tro på naturlig løping og retur til løpingens opprinnelige form, har de funnet sin egen nisje i treningsbransjen. Der blomstrer de helt og holdent på egne meritter.

Naturlig løping

Grunntanken bak Inov8 er å la så få elementer som mulig få forandre kroppens og fotens naturlige mekanismer. I stedet for å lindre støtet som oppstår når foten berører bakken ved hjelp av myke såler, stoler Inov8 på fotens egne styrke og evne til å takle løpingen. Hos Inov8 innebærer dette at det er foten som kontrollerer og styrer skoen, og ikke motsatt.

Lette løpesko

Løpeskoene som Inov8 produserer har raskt blitt en favoritt for mange løpere. Dette er løpere som tør stole på kroppens egen styrke hundre prosent. Skoene er lette og laget i solide materialer, hvilket gjør at du kan springe helt uhindret med dem på føttene. Kjøp skoene dine fra Inov8 allerede i dag og bli en del av den naturlige løperevolusjonen!

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!