Isbjörn of Sweden

-
Nordic KidsWear AB ble grunnlagt av Maria Frykman Forsberg og Camilla Schmidt. Forretningsideen ble født da de fikk sine første barn og ikke kunne finne effektive ytterklær til disse for å kunne fortsette å leve det aktive utendørslivet som de var vant til. De valgte da å lansere en egen kolleksjon barneklær med høy funksjonalitet, men som ikke ga avkall på verken design eller kvalitet.

Isbjörn of Sweden

(163 varer)

Barna i fokus


Isbjörn of Sweden setter barnas behov i fokus. Akkurat på samme måte om man skulle designe en kleskolleksjon for voksne, designer de for barna. De tar barna på alvor og vet at det er like store behov for kvalitet og funksjon i deres plagg som for voksne.Invester i kvalitative ytterklær


Ta en titt på vårt tilbud av varme og solide vinterklær fra Isbjörn of Sweden, og finn dine barns favoritter. Gode klær for barna dine er aldri en dårlig investering. Begi deg ut sammen med barnet ditt og lek så lenge dere ønsker!

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!