Isbjörn of SwedenPanda Primaloft Hoodie Kids

  Panda Primaloft Hoodie Kids - ID: A046201

  Størrelseguide Mer info

  Mer om Panda Primaloft Hoodie Kids fra Isbjörn of Sweden

  Panda Primaloft® Hoodie Kids er laget av PrimaLoft®-garn kombinert med polyester og elastan. Den er en ypperlig blanding av mykhet, stretch og slitestyrke. PrimaLoft® Performance Fabric Energy Series, 53% Polyester, 40% Nylon, 7% Elastane. bluesign®.
  Egenskaper for Panda Primaloft Hoodie Kids:
  Materiale: Syntetisk
  Glidelås: Hellang
  Hette: Avtakbar
  Antall lommer: 2 stk
  Nordic KidsWear AB ble grunnlagt av Maria Frykman Forsberg og Camilla Schmidt. Forretningsideen ble født da de fikk sine første barn og ikke kunne finne effektive ytterklær til disse for å kunne fortsette å leve det aktive utendørslivet som de var vant til. De valgte da å lansere en egen kolleksjon barneklær med høy funksjonalitet, men som ikke ga avkall på verken design eller kvalitet.

  Mer fra Isbjörn of Sweden

  Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

  Sammenlign produkterSammenlign

  Toolbar example

  Via vårt verktøy for å sammenligne produkter, kan du enkelt se og sammenligne forskjellige egenskaper for våre produkter.

  Klikk på -symbolet ved siden av de produkter du ønsker å sammenligne.
  Klikk deretter på det store -symbolet lengst ned, og trykk på sammenlign.
  Informasjonen varierer, avhengig av hvilke produkter du velger, for eksempel farger, vanntetthet, vekt, batteritid, pakkevolum og mye mer.
  På denne måten blir det lettere for deg å sammenligne og å finne rett produkter!

   Ta bort valg

   Mine favoritterSe dine favoritter

   Toolbar example

   Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

   Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
   - Alle dine favoritter samlet på en plass!