Men's Colin Placement Mesh Hoodie - ID: A052768

J.LindebergMen's Colin Placement Mesh Hoodie

Størrelseguide Mer info

Mer om Men's Colin Placement Mesh Hoodie fra J.Lindeberg

Colin Placement Mesh Hooide fra J.Lindeberg er den perfekte treningshoodie - sydd i et førsteklasses Placement Mesh Fabric, med stripegrafikk på ermene og mesh-logo bak for ventilasjon. Høy hals, kengurulomme og ½ glidelås foran. Herrestørrelser.
  • Smal passform
  • Laserperforert reversert logo bak
  • Pustende

Materiale
100% Polyester.
Egenskaper for Men's Colin Placement Mesh Hoodie:
Materiale: Syntetisk
Glidelås: Kort
Kompresjon: Nei
J.Lindeberg er et skandinavisk motehus med globalt nærvær i over 35 land. Selskapet grunnlas i 1996 i Stockholm med en visjon om å utfordre de etablerte mote- og golfindustriene. J.Lindeberg kombinerer i dag nyskapende og tidløs mote i dame- og herrekolleksjoner med attraktive, avanserte sportsklær. De skaper produkter som møter forventningene hos bevisste konsumenter med en aktiv livsstil. Gjennom å vokse langsiktig på eksisterende og nye markeder, så beveger merket seg inn i fremtiden med en lydhørthet for kunden og et sterkt engasjement for fremtidige utfordringer.

Mer fra J.Lindeberg

Vis alle Løpegensere

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!