Jack WolfskinPerfect Day

Mer info

Mer om Perfect Day fra Jack Wolfskin

En ryggsekk for daglig bruk med fire lommer og rom. Vekten er fordelt komfortabelt takket bæresystemet med ekstra brede skulderstropper og den dråpeformede sekken. Den perfekte sekken for en perfekt dag rett og slett. Les mer nedenfor. I hovedrommet, som har glidelås hele veien rundt, er det rom for A4-mapper og bøker. På sidene finner du to nettinglommer og ytterlommen har en organiseringslomme med nøkkelkrok og små avdelinger for småting som USB-pinner og blyanter. Ryggsekken er laget av slitesterk Arma Tech Plus 600D.

Egenskaper for Perfect Day:
Pakkevolum: 22 L
Vekt: 500 g
Yttermål cirka (b x d x h): 32 x 18 x 44 cm
Hoftebelte: Nei
Brystrem: Nei
Justerbar rygglengde: Nei
Toppåpning: Glidelås
Laptoplomme: Nei
Organizer: Ja
Integrert regntrekk: Nei
Jack Wolfskin utvikler produkter for oss som liker å være utendørs, som har det morsomt samtidig som vi får vår dose med trening og oppdager nye ting og steder. Jack Wolfskin ble grunnlagt i 1981 og har siden den gang forsynt oss med egenutviklede førsteklasses produkter for uteliv, reiser og idrett. På grunn av fokuset på produktutvikling og på mange måter rimelige priser, ser vi i dag Jack Wolfskins produkter over nesten hele verden.

Mer fra Jack Wolfskin

Vis alle Hverdagsryggsekker

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!