Mer info

Mer om Purser fra Jack Wolfskin

Purser fra Jack Wolfskin er til å oppebevare verdisaker i for alle som passer til dine fritidsaktiviteter. Väskan har en platt design så att den tar mindre plats. Huvudfacket håller de viktigaste sakerna säkra, så som mobilen, passet eller dina nycklar. Med 6 fack kan du enkelt organisera alla dina grejer så att du snabbt kan hitta dem när du behöver dem. Axelremmen kan även justeras efter behag.

  • CROSS RIP 420D: Slitstarkt vattentätt ripstop fabric med förstärkta sömmar
  • Huvudgack med två stora fickor för pass, flygbiljetter etc. 3 penhållare, mobilficka och framficka med blixtlås.
  • Nyckehållare

Jack Wolfskin utvikler produkter for oss som liker å være utendørs, som har det morsomt samtidig som vi får vår dose med trening og oppdager nye ting og steder. Jack Wolfskin ble grunnlagt i 1981 og har siden den gang forsynt oss med egenutviklede førsteklasses produkter for uteliv, reiser og idrett. På grunn av fokuset på produktutvikling og på mange måter rimelige priser, ser vi i dag Jack Wolfskins produkter over nesten hele verden.

Mer fra Jack Wolfskin

Vis alle Lommebok & Pengebelte

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!