Jack WolfskinRockpoppy

  Rockpoppy - ID: A028618

  Mer info

  Mer om Rockpoppy fra Jack Wolfskin

  Rockpoppy fra Jack Wolfskin er en duffelbag for alle som passer til dine fritidsaktiviteter. Väskan har en kompakt design och tydligt delade fack. Det separata skofacket går att öppna via ett yttre blixtlås och har en mesh panel för ökad ventilation. Vilket betyder att sportskorna kan packas separat från gympakläder och blöta handdukar, som kan packas ner i huvudfacket i stället.

  • namn tag/stencil kort med linjal
  • transparent ficka för namnkort
  • reflexer
  • vadderat bärhandtag
  • avtagbar axelrem
  • CROSS RIP 300D: lätt ripstop material med förstärkta sömmar
  Jack Wolfskin utvikler produkter for oss som liker å være utendørs, som har det morsomt samtidig som vi får vår dose med trening og oppdager nye ting og steder. Jack Wolfskin ble grunnlagt i 1981 og har siden den gang forsynt oss med egenutviklede førsteklasses produkter for uteliv, reiser og idrett. På grunn av fokuset på produktutvikling og på mange måter rimelige priser, ser vi i dag Jack Wolfskins produkter over nesten hele verden.

  Mer fra Jack Wolfskin

  Vis alle Bager

  Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

  Sammenlign produkterSammenlign

  Toolbar example

  Klikk på -symbolet på de produktene du vil sammenligne

  Med vårt verktøy for sammenligning av produkter kan du enkelt se og sammenligne de ulike egenskapene på produktene.
  Informasjonen varierer alt etter hvilke produkter du velger, f.eks. farger, tilgjengelige størrelser, antall lommer, for, vekt, batteritid og mye mer.
  - Dette gjør det enklere for deg å finne riktig produkt!

   Ta bort valg

   Mine favoritterSe dine favoritter

   Toolbar example

   Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

   Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
   - Alle dine favoritter samlet på en plass!