Julbo

-
Hos Outnorth finner du beskyttelsesbriller fra Julbo for aktive mennesker og idrettsutøvere. Siden starten i 1888 har de levert kvalitative briller i stilren design for idrettsutøvere og eventyrere verden over. Julbo leter stadig etter nye ideer og løsninger, alt for at du skal kunne se verden bedre når du driver med aktiv sport.

Julbo

(83 varer)

Briller for aktive anledninger


Julbo har briller for flere ulike anledninger. Uansett om du er på vei utfor fjellet på et par ski, er midt i en foss i en kajakk eller på en idrettsarena, har Julbo et par briller perfekt tilpasset aktiviteten. Hos Outnorth finner du blant annet seilebriller, vanlige sportsbriller samt briller som først og fremst er tilpasset langrenn og skiskyting.Filtrer søket ditt


Hos Outnorth finner du briller fra Julbo for hele familien – dame, herre og barn. Ta deg tid til å kikke gjennom sortimentet for å finne de perfekte brillene for din aktivitet. Med et par ordentlige briller kan verken vær, vind eller sol hindre deg fra ditt eventyr.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!