Background nature 380

Vi er dessverre utsolgt for varemerket du søkte etter.

Kanskje noen av produktene nedenfor kan passe deg? Ellers så anbefaler vi at du bruker søkefunksjonen for å finne det du vil ha.

Gi oss gjerne beskjed om hvilken side du prøvde å besøke, slik at vi kan rette opp feilen. Om du klikket på en lenke som ikke fungerte, er vi takknemlige om du oppgir hvilken lenke det gjelder, samt på hvilken side lenken er. Kontakt oss.

Vi hos Outnorth setter pris på kvalitet og ekte håndverk. Derfor banker frilufthjertet vårt ekstra hardt for knivene fra Karesuandokniven. Når du er ute i villmarka, dukker det iblant opp situasjoner hvor en spesiell kniv er livsviktig. Før du kjøper kniv, er det viktig at du tenker på hvilke behov du har, slik at du kjøper riktig kniv for formålet, uansett om det er fiske, fjelltur eller klatring.

Ekte håndverk

Karesuandokniven lages i kirkebyen Karesuando, 250 km nord for polarsirkelen. Knivene lages i Karesuandoknivens egen fabrikk, og knivene deres har ti års garanti. Produksjonen startet i Karesuando i 1975, og siden den gang har det blitt produsert 200 000 kniver. Du kan stole på at deres produkter er av høyeste kvalitet og at de er vel verdt å investere i.

Vakker og praktisk kniv

Karesuandokniven – Villmark Eksklusiv, har et skaft som er laget av oljet masurbjørk og et blad som er laget av stål. Den gjennomgående designen for Karesuandokniven er skandinaviske, rene linjer, og den er ikke bare praktisk, men også stilren og elegant. Når du må slipe kniven, anbefaler vi at du bruker diamantbryne eller keramikkstein. Vil du sammenligne Karesuandokniven mot vårt øvrige sortiment, går det selvsagt bra.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!