Caroline Full Zip - ID: A057305

Kari TraaCaroline Full Zip

Størrelseguide Mer info

Mer om Caroline Full Zip fra Kari Traa

Kari Traa Caroline Full Zip er et sporty og populært mellomlag som kjennes mykt og tørt ut, laget for å brukes alene til intensiv aktivitet eller som et isolerende lag.
Denne fargerike fleecejakken med smal passform er laget av et mykt, hurtigtørkende materiale med fireveis stretch. Anatomisk konstruksjon for bedre komfort og bevegelsesfrihet. Mesh-ventilasjon på strategiske partier regulerer kroppstemperaturen og refleksdetaljer gjør deg synlig i mørket. De pustende materialene og den heldekkende glidelåsen gjør den nyttig til en lang rekke aktiviteter – som lange løpeturer i kaldt vær.
  • Mykt og hurtigtørkende materiale med 4-veis stretch
  • Mange reflekterende detaljer for sikkerhet
  • Strategisk mesh-ventilasjon
  • Slank silhuett med høy krage.
Kari Traa har i en årrekke vært ledende innovativ produsent av ullundertøy for den aktive kvinnen. Hvorfor ikke se bra ut når man er på fjelltur, hytta eller i en snøhule en vinternatt. Kari Traa produserer i dag et stort utvalg av damebekledning med elementer inspirert av norsk tekstilhistorie.

Mer fra Kari Traa

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!