Hege F/Z Fleece - ID: A032603

Kari TraaHege F/Z Fleece

Størrelseguide Mer info

Mer om Hege F/Z Fleece fra Kari Traa

Kari Traa Hege F/Z Fleece Jacket er en stilren, feminin og sporty treningsjakke i fleece til intensiv aktivitet i kaldt vær. Det hurtigtørkende materialet med fireveis stretch er mykt og puster godt. Innsiden i unik fleecekvalitet sørger for optimal luftgjennomstrømming, og den anatomiske konstruksjonen gir økt bevegelsesfrihet og komfort. Passformen er smal og minimalistisk, men den har en sikker lomme på baksiden med plass til en nøkkel eller et bankkort. Main: 100% Polyester, 2nd: 91% Polyester, 9% Elastane, 3rd: 100% Polyester, 270/225g
Egenskaper for Hege F/Z Fleece:
Materiale: Syntetisk
Glidelås: Hellang
Hette: Nei
Antall lommer: 1 stk
Kari Traa har i en årrekke vært ledende innovativ produsent av ullundertøy for den aktive kvinnen. Hvorfor ikke se bra ut når man er på fjelltur, hytta eller i en snøhule en vinternatt. Kari Traa produserer i dag et stort utvalg av damebekledning med elementer inspirert av norsk tekstilhistorie.

Mer fra Kari Traa

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!