Hjellane Parka - ID: A057301

Kari TraaHjellane Parka

Størrelseguide Mer info

Mer om Hjellane Parka fra Kari Traa

Kari Traa Hjellane Parka er en flott urban vinterjakke med boyfriend-passform og masse funksjonalitet som holder deg god og varm.
Hjellane Parka er lang med en løssittende og boksete stil og gjør en god jobb med å holde deg varm med et unikt utseende. Parkasen er laget i et mykt og svakt skinnende skallmateriale med bærekraftig vannavstøtende behandling. Mansjettene er ribbete og jakken har et unikt design med splitt i sidene samt varme håndlommer. Avhengig av humøret ditt, eller været, kan hetten tas av eller på med glidelås. På innsiden holder det myke, quiltede mønsteret med isolasjon deg komfortabel.
  • Vind- og vannavstøtende
  • En løssittende "boyfriend"-passform
  • Isolert og avtagbar hette
  • Rudolf Bionic Finish® ECO. En bærekraftig og fluorfri, robust, vannavvisende behandling
  • KT logo-merke
Egenskaper for Hjellane Parka:
Vanntett: Nei
Membran: Nei
Hovedmateriale: Polyester
Hette: Avtakbar
Vindtett: Nei
Justerbar midje: Nei
Fyll: Syntet
Kari Traa har i en årrekke vært ledende innovativ produsent av ullundertøy for den aktive kvinnen. Hvorfor ikke se bra ut når man er på fjelltur, hytta eller i en snøhule en vinternatt. Kari Traa produserer i dag et stort utvalg av damebekledning med elementer inspirert av norsk tekstilhistorie.

Mer fra Kari Traa

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!