Kristina Hoodie - ID: A030849

Kari TraaKristina Hoodie

Størrelseguide Mer info

Mer om Kristina Hoodie fra Kari Traa

Kari Traa Kristina-hettegenseren er en behagelig overdel du garantert kommer til å bli glad i enten du trives best med dans, yoga, løping eller avslapping. Modellen er sømløs og løstsittende og er laget av et ultramykt og hurtigtørkende materiale med fireveis stretch. Hetten og den høye kragen er gode å ha når du vil pakke deg inn litt ekstra, og de elastiske vrangbordene nederst og på ermene gjør at den sitter perfekt. Smakfulle farger og diskrete Kari Traa sommerfugldetaljer tilfører det lille ekstra til denne rå hettegenseren.
Egenskaper for Kristina Hoodie:
Materiale: Syntetisk
Glidelås: Nei
Kompresjon: Nei
Meshpaneler: Nei
Kari Traa har i en årrekke vært ledende innovativ produsent av ullundertøy for den aktive kvinnen. Hvorfor ikke se bra ut når man er på fjelltur, hytta eller i en snøhule en vinternatt. Kari Traa produserer i dag et stort utvalg av damebekledning med elementer inspirert av norsk tekstilhistorie.

Mer fra Kari Traa

Vis alle Løpegensere

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!