Løkke LS - ID: A057290

Kari TraaLøkke LS

Størrelseguide Mer info

Mer om Løkke LS fra Kari Traa

Kari Traa Løkke Long Sleeve er classy og feminin med en nordisk inspirert design og gir deg massevis av ekstra varme på de kaldeste dagene.
Kari Traa Løkke LS er classy og feminin med en nordisk inspirert design og gir deg massevis av ekstra varme på de kaldeste dagene. Førsteklasses underplagg laget av 100 % merinoull. Den føles myk mot huden, puster godt og er naturlig lukthemmende.
Laget av 100 % ull som isolerer både tørt og vått@ Ultramykt for økt komfort@ Jacquard-strikk med flatlock-sømmer@ Ribbekanter på ermekantene@

Egenskaper for Løkke LS:
Materialvekt: 220 g/m2
Materiale: Merinoull
Glidelås: Nei
Flatlocksømmer: Ja
Kari Traa har i en årrekke vært ledende innovativ produsent av ullundertøy for den aktive kvinnen. Hvorfor ikke se bra ut når man er på fjelltur, hytta eller i en snøhule en vinternatt. Kari Traa produserer i dag et stort utvalg av damebekledning med elementer inspirert av norsk tekstilhistorie.

Mer fra Kari Traa

Vis alle Overdeler

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!