Løkke Pant - ID: A057291

Kari TraaLøkke Pant

Størrelseguide Mer info

Mer om Løkke Pant fra Kari Traa

Kari Traa Løkke Pant er classy og feminin med en nordisk inspirert design og gir deg massevis av ekstra varme på de kaldeste dagene.
Kari Traa Løkke Pant er classy og feminin med en nordisk inspirert design og gir deg massevis av ekstra varme på de kaldeste dagene. Førsteklasses underplagg laget av 100 % merinoull. Den føles myk mot huden, puster godt og er naturlig lukthemmende. Buksen har en tettsittende passform med jacquardstrikket linning.
Laget av 100 % ull som isolerer både tørt og vått@ Ultramykt for økt komfort@ Jacquard-strikk med flatlock-sømmer@ Ribbekanter på ermekantene@


Egenskaper for Løkke Pant:
Materialvekt: 220 g/m2
Materiale: Merinoull
Glidelås: Nei
Flatlocksømmer: Ja
Buksesmekk: Nei
Kari Traa har i en årrekke vært ledende innovativ produsent av ullundertøy for den aktive kvinnen. Hvorfor ikke se bra ut når man er på fjelltur, hytta eller i en snøhule en vinternatt. Kari Traa produserer i dag et stort utvalg av damebekledning med elementer inspirert av norsk tekstilhistorie.

Mer fra Kari Traa

Vis alle Underdeler

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!