Kari TraaLuftig Ls

  Luftig Ls - ID: A028399

  Størrelseguide Mer info

  Mer om Luftig Ls fra Kari Traa

  Kari Traa Luftig LS er en sømløs, varpstrikket topp som gir total bevegelsesfrihet. Mykt, slitesterkt og hurtigtørkende materiale med 4-veis stretch. Perforering på viktige steder for bedre ventilasjonsevne. Den har en anatomisk konstruksjon for best mulig passform og holder deg tørr og komfortabel under tøff trening.
  Egenskaper for Luftig Ls:
  Materiale: Syntetisk
  Glidelås: Nei
  Kompresjon: Nei
  Meshpaneler: Nei
  Kari Traa har i en årrekke vært ledende innovativ produsent av ullundertøy for den aktive kvinnen. Hvorfor ikke se bra ut når man er på fjelltur, hytta eller i en snøhule en vinternatt. Kari Traa produserer i dag et stort utvalg av damebekledning med elementer inspirert av norsk tekstil historie.

  Mer fra Kari Traa

  Vis alle Løpegenser

  Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

  Sammenlign produkterSammenlign

  Toolbar example

  Klikk på -symbolet på de produktene du vil sammenligne

  Med vårt verktøy for sammenligning av produkter kan du enkelt se og sammenligne de ulike egenskapene på produktene.
  Informasjonen varierer alt etter hvilke produkter du velger, f.eks. farger, tilgjengelige størrelser, antall lommer, for, vekt, batteritid og mye mer.
  - Dette gjør det enklere for deg å finne riktig produkt!

   Ta bort valg

   Mine favoritterSe dine favoritter

   Toolbar example

   Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

   Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
   - Alle dine favoritter samlet på en plass!