Kari TraaMathea Jacket

  Mathea Jacket - ID: A032612

  Størrelseguide Mer info

  Mer om Mathea Jacket fra Kari Traa

  Kari Traa Mathea Jacket er en formsydd skalljakke som holder deg tørr og komfortabel under trening eller til og fra treningssenteret når det regner. Det slitesterke, men myke og pustende yttermaterialet har Bionic Finish ECO som gjør det vanntett. En stor, justerbar hette og lengre bakkant gir ekstra beskyttelse. To sikre lommer holder hendene varme, og refleksdetaljene gjør deg synlig når du trener i mørket. Main: 82% Polyamide, 18% Elastane, 2nd: 100% Polyester
  Egenskaper for Mathea Jacket:
  Vanntett: Ja
  Hovedmateriale: Syntetisk
  Fôr: Ufôrede
  Hette: Fast
  Vannsøyle: 10000 mm
  Stretch: Ja
  Reflekser: Ja
  Kari Traa har i en årrekke vært ledende innovativ produsent av ullundertøy for den aktive kvinnen. Hvorfor ikke se bra ut når man er på fjelltur, hytta eller i en snøhule en vinternatt. Kari Traa produserer i dag et stort utvalg av damebekledning med elementer inspirert av norsk tekstil historie.

  Mer fra Kari Traa

  Vis alle Løpejakker

  Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

  Sammenlign produkterSammenlign

  Toolbar example

  Via vårt verktøy for å sammenligne produkter, kan du enkelt se og sammenligne forskjellige egenskaper for våre produkter.

  Klikk på -symbolet ved siden av de produkter du ønsker å sammenligne.
  Klikk deretter på det store -symbolet lengst ned, og trykk på sammenlign.
  Informasjonen varierer, avhengig av hvilke produkter du velger, for eksempel farger, vanntetthet, vekt, batteritid, pakkevolum og mye mer.
  På denne måten blir det lettere for deg å sammenligne og å finne rett produkter!

   Ta bort valg

   Mine favoritterSe dine favoritter

   Toolbar example

   Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

   Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
   - Alle dine favoritter samlet på en plass!