Mathea Tights - ID: A032605

Kari TraaMathea Tights

Størrelseguide Mer info

Mer om Mathea Tights fra Kari Traa

Kari Traa Mathea Tights leverer høyt på funksjon og stil og er laget for allsidig trening inne eller ute. Det myke materialet med 4-veis stretch er hurtigtørkende, har en lekker glansfinish og føles glatt mot huden. Meshdetaljer på strategiske partier gir bedre ventilasjon, og teipede sømmer på utsiden hever stilen. Praktisk sikker lomme bak til nøkkel eller kredittkort. En bred stretchlinning og silikonkanter gir en komfortabel og støttende passform. Main: 87% Polyester, 13% Elastane, 2nd: 85% Polyamide, 15% Elastane, 3rd: 86% Polyester, 14% Elastane, 4th: 92% Polyester, 8% Elastane
Egenskaper for Mathea Tights:
Hovedmateriale: Syntetisk
Justering nederst på beinet: Nei
Beinlengde: Full Length
Vanntett: Nei
Vindtett: Nei
Fôr: Ufôrede
Stretch: Ja
Kompresjon: Nei
Forvaringslomme: Ja
Kari Traa har i en årrekke vært ledende innovativ produsent av ullundertøy for den aktive kvinnen. Hvorfor ikke se bra ut når man er på fjelltur, hytta eller i en snøhule en vinternatt. Kari Traa produserer i dag et stort utvalg av damebekledning med elementer inspirert av norsk tekstilhistorie.

Mer fra Kari Traa

Vis alle Treningsbukser

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!