Rett Pant - ID: A032652

Kari TraaRett Pant

Størrelseguide Mer info

Mer om Rett Pant fra Kari Traa

Kari Traa Rett Pant er det ultimate hybridundertøyet for intensive aktiviteter utendørs med sin myke, tekniske og varme konstruksjon. Funksjonell DriRelease kombinert med 100 % merinoull danner et optimalt materiale som er varmt og hurtigtørkende. Strategisk plasserte paneler av merinoull med ulik struktur og vekt gir bedre ytelse. En sterk, elastisk linning og tettsittende passform holder buksen på plass. Main: 88% Polyester, 12% Wool, 2nd: 180g 100% Merino Wool, 19,5 mic, 3rd: 150/130g 100% Merino Wool, 17,5 mic
Egenskaper for Rett Pant:
Materiale: Merinoull/syntetisk
Glidelås: Nei
Flatlocksømmer: Ja
Buksesmekk: Nei
Kari Traa har i en årrekke vært ledende innovativ produsent av ullundertøy for den aktive kvinnen. Hvorfor ikke se bra ut når man er på fjelltur, hytta eller i en snøhule en vinternatt. Kari Traa produserer i dag et stort utvalg av damebekledning med elementer inspirert av norsk tekstilhistorie.

Mer fra Kari Traa

Vis alle Underdeler

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!