Toril Jacket - ID: A032657

Kari TraaToril Jacket

Mer info

Mer om Toril Jacket fra Kari Traa

Kari Traa Toril Jacket er laget for krevende aktiviteter i kaldt vær. Jakken har softshellmateriale på skuldrene og ermene for å være vannavvisende og pustende. Det lette, luftige og isolerende laget på forsiden varmer viktige deler av kroppen, og strategisk plassert stretchmateriale slipper ut overflødig varme. Ermene er ekstra lange, og store refleksdetaljer gjør deg synlig i mørket. Main: 100% Polyester, 2nd: 91% Polyester, 9% Elastane, 3rd: 98% Polyester, 2% Elastane, Lining: 100% Polyester, Fill: 60g 100% Polyester
Egenskaper for Toril Jacket:
Hovedmateriale: Syntetisk
Fôr: Lettfôrede
Hette: Nei
Stretch: Ja
Forsterkte partier: Ja
Reflekser: Ja
Mansjetter med tommelhull: Ja
Kari Traa har i en årrekke vært ledende innovativ produsent av ullundertøy for den aktive kvinnen. Hvorfor ikke se bra ut når man er på fjelltur, hytta eller i en snøhule en vinternatt. Kari Traa produserer i dag et stort utvalg av damebekledning med elementer inspirert av norsk tekstilhistorie.

Mer fra Kari Traa

Vis alle Løpejakker

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!