Tove Pant - ID: A032658

Kari TraaTove Pant

Størrelseguide Mer info

Mer om Tove Pant fra Kari Traa

Kari Traa Tove Pant er en avansert treningsbukse til vinterbruk som er laget for høy ytelse under tøff trening. Vind- og vanntette softshellpaneler på forsiden med Bionic Finish ECO for beskyttelse mot elementene på kalde dager. Pustende og elastiske paneler på strategiske partier bidrar til å ventilere varm luft raskt.  Den normale passformen gjør det enkelt å bruke flere lag på de kaldeste dagene, linningen er regulerbar og nederkanten kan utvides med glidelås. Den børstede innsiden er veldig myk, og refleksdetaljene lyser opp i mørket.
Main: 82% Polyamide, 18% Elastane, 2nd: 100% Polyester, 3rd: 91% Polyester, 9% Elastane
Egenskaper for Tove Pant:
Justering nederst på beinet: Ja
Beinlengde: Full Length
Hovedmateriale: Syntetisk
Stretch: Ja
Kari Traa har i en årrekke vært ledende innovativ produsent av ullundertøy for den aktive kvinnen. Hvorfor ikke se bra ut når man er på fjelltur, hytta eller i en snøhule en vinternatt. Kari Traa produserer i dag et stort utvalg av damebekledning med elementer inspirert av norsk tekstilhistorie.

Mer fra Kari Traa

Vis alle Treningsbukser

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!