Women's Caroline Tights - ID: A064719

Kari TraaWomen's Caroline Tights

Størrelseguide Mer info

Mer om Women's Caroline Tights fra Kari Traa

Women's Caroline Tights fra Kari Traa er laget av et glatt, hurtigtørkende stoff som støter bort fuktighet fra kroppen når energinivået øker. Tightsene tilbyr middels støtte, noe som gjør dem perfekte for et bredt spekter av aktiviteter. Den litt høyere midjen er justerbar, slik at du kan finne den rette passformen, den har til og med en liten lomme som lar deg trygt oppbevare en nøkkel. Kantene er også elastiske og leveres med et silikongrep som holder de komfortabelt på plass, uansett hvor heftig du beveger deg.
Egenskaper for Women's Caroline Tights:
Zip-off: Nei
Hovedmateriale: Polyester
Justering nederst på beinet: Nei
Beinlengde: Full Length
Vanntett: Nei
Vindtett: Nei
Fôr: Ufôrede
Stretch: Ja
Forsterkte partier: Nei
Kompresjon: Nei
Forvaringslomme: Ja
Gradert kompresjon: Nei
Kari Traa har i en årrekke vært ledende innovativ produsent av ullundertøy for den aktive kvinnen. Hvorfor ikke se bra ut når man er på fjelltur, hytta eller i en snøhule en vinternatt. Kari Traa produserer i dag et stort utvalg av damebekledning med elementer inspirert av norsk tekstilhistorie.

Mer fra Kari Traa

Vis alle Treningsbukser

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!