BLACK WEEK!      Dame    Herre    Barn    SUPER DEALS

Women's Eva Hybrid - ID: A070103

Kari TraaWomen's Eva Hybrid

Størrelseguide Mer info

Mer om Women's Eva Hybrid fra Kari Traa

Kari Traa Women's Eva Hybrid er en lett dunjakke til kvinner, som du kan ha på deg alene eller under et skall. Den er fylt med premium 80/20 dun, og den nedfelte ryggkanten og høye kragen gir deg ekstra dekning i viktige områder. Utvidede ermer med tommelhull blokkerer kulden og forhindrer at den trekkes opp når den brukes som mellomlag. Glatte fleecepaneler på underarmene gir deg ventilasjon når det trengs. Den slanke silhuetten og chevron-vatteringen understreker kroppslinjene, mens den blanke glidelåsen tilfører stil.
Egenskaper for Women's Eva Hybrid:
Vanntett: Nei
Hovedmateriale: Polyamid
Hette: Nei
Vindtett: Nei
Fyll: Dun
Prosent dun: 80 %
Prosent fjær: 20 %
Kari Traa har i en årrekke vært ledende innovativ produsent av ullundertøy for den aktive kvinnen. Hvorfor ikke se bra ut når man er på fjelltur, hytta eller i en snøhule en vinternatt. Kari Traa produserer i dag et stort utvalg av damebekledning med elementer inspirert av norsk tekstilhistorie.

Mer fra Kari Traa

Vis alle Dunjakker

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!