Kari Traa

-
Kari Traa har i en årrekke vært ledende innovativ produsent av ullundertøy for den aktive kvinnen. Hvorfor ikke se bra ut når man er på fjelltur, hytta eller i en snøhule en vinternatt. Kari Traa produserer i dag et stort utvalg av damebekledning med elementer inspirert av norsk tekstilhistorie.

Kari Traa

(384 varer)

Kari Traa er skiløperen/designeren som ble lei av kjedelige skiklær og stygt undertøy. Her finner du flotte klær for kvinner som virkelig fungerer.

Kari Traa er ikke bare en olympisk mester i Freestyle med tre OL-medaljer. Hun har også et eget sportsklesmerke. Historien begynner på Voss, et lite tettsted mellom fjellene hvor hun ble født og vokste opp. Hennes norske opprinnelse har ikke bare gjort Kari til en fremgangsrik idrettsutøver. Hun har også fått et øye for design og en stor kreativ entusiasme. Selv når hun var på toppen som skiutøver, så fant Kari alltid tid til å utvikle kreativiteten sin.

Mellom trening og konkurranser begynte hun å strikke luer til vennene sine og lagde sine egne skiklær. Arbeidet hennes ble umiddelbart populært blant venner og andre skiutøvere, og dermed var varemerket Kari Traa født. Det er lykkelige barndomsminner og det robuste norske landskapet som inspirerer Kari til å designe sportsklær som er perfekt tilpasset til den kvinnelige formen, men som samtidig oppfyller kravene for en aktiv, sporty og eventyrlig livsstil.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!