Gjør outdoor-garderoben komplett - 15% rabatt på utvalgte merker!*    Angi koden: BRANDS

Kavat

-
Skofabrikken Kavat er et familieforetak med en ordentlig kulturarv. Kavats historie startet i tider da Kumla og Örebro var sentrum for skoproduksjon i Sverige. På grunn av den lange tradisjonen som bygger på tiår med erfaringer, finnes det i dag stor kunnskap om sko og lær innad i foretaket.

Kavat

(45 varer)

Lidenskap for håndverket

Kavats motto er å kombinere et genuint håndverk basert på erfaring og tradisjon med moderne teknikker og et innovativt tankesett. Dette er et motto som ligger til grunn for mange av Kavats store suksesser. Foretaket drives av en lidenskap for, og kjærlighet til håndverket, noe som gjør at Kavats sko alltid holder en høy håndverksmessige klasse og takler tøff bruk både av voksne og barn.

Økologiske sko

En nyhet hos Kavat som har tatt en alt større plass i foretaket, er det økologiske fokuset. I 2008 lanserte de sin første sko med EUs Ecolabel, og i dag her de over femti modeller registrert som Ecolabel i EUs register. Fremtiden ser lys ut for Kavat. Hos Outnorth finner du et nøye utvalgt sortiment! Vi håper du finner dine favoritter her.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!