Forlenget åpent kjøp frem til den 05. januar 2024

Women's Bailey Lace Boot Waterproof - ID: A111224

BILLIGKROKEN
10% ekstra - KODE

KeenWomen's Bailey Lace Boot Waterproof

Størrelseguide Mer info

Mer om Women's Bailey Lace Boot Waterproof fra Keen

Women's Bailey Lace Boot Waterproof fra Keen er et par støvler med for for damer som passer til dine fritidsaktiviteter.
Egenskaper for Women's Bailey Lace Boot Waterproof:
Yttersåle: Gummi
Fôr: Syntetisk
Yttermateriale: Skinn
Varmfôrede: Ja
KEEN skaper innovative og allsidige produkter, forbedrer liv og inspirerer til eventyr ute i det fri. Drevet av en lidenskap for livet ute er KEEN et privateid varemerke fra Portland, Oregon, som legger stor vekt på sine verdier. Merket er på en reise med målet om å skape innovative og holdbare produkter, forbedre livskvaliteten og inspirere til eventyr ute.

Mer fra Keen

 • Miljø og etikk

  Blank

  På Keen er vi fast bestemt på å forsikre oss om at de materialene vi bruker i produktene våre er trygge for de ansatte, kunder og miljøet.

  Vi jobber bortenfor de industristandardene som finnes og forsker innen holdbar kjemi i produksjonsprosessene våre. Vi jobber hovedsakelig med tre områder for å miljøsikre produktene våre.

  PFC-FREE

  Perfluorerede kjemikalier (PFCs) er en samling farlige stoffer som vanligvis brukes i DWR-behandlinger som i sin tur brukes på klær, soveposer, telt og andre produkter som krever vanntetthet. I sko øker PFCs spenningen på overflaten av tøyet, hvilket hjelper vannet med å rulle av og det støter bort skitt. PFCs er et unaturlig stoff som brytes ned veldig langsomt. Det leder til en oppbygging (bioakkumulering) av PFC i næringskjeden. Forskere har funnet sportav PFC i luft, vann, ville dyr og mennesker. KEEN bruker bio- og hydrokarbonbaserte kjemikalier for å oppnå den beste mulige vannavvisende effekten med lavest mulig miljøpåvirkning.

  Gjennom industrielle standardtester har vi sett at de PFC-frie, vannavvisende (DWR) produktene våre er høyst sammenlignbare med tradisjonelle impregneringer. Durable Water Repellent (DWR) er et ultratynt belegg/impregnering som appliseres på skoens overdel. Den behandlede overflaten gjør at det dannes små vannperler som renner av i stedet for å absorberes av yttermaterialet. Det gjør at skoene holder seg tørre, hvilket til slutt leder til tørre føtter.

  BETTER LEATHER

  Vi elsker bra skinn, noe vi derimot ikke elsker er skinnets påvirkning på miljøet. I fremstillingen av skinn kreves det store mengder vann, energi og kjemikalier. I løpet av de seneste 10 årene har vi vedtatt store tiltak gjennom å bare bruke skinn fra garverier som er sertifiserte av Leather Working Group. Leather Working Group er en organisasjon med flere interessenter som fastslår bransjens rettningslinjer og gransker garverier. Man sikkerstiller miljøprestasjoner innen viktige områder som kjemikalie- og avfallshåndtering, energibruk, luftutslipp og vannbehandling. Det skinnet/læret vi bruker i dag kommer fra garverier som er sertifiserte og jobber med systemer som minimerer vann- og energibruken og helt eliminerer avfallsvannforurensning.

  NATURLIG LUKT-KONTROLL

  For å kontrollere lukt har vi snudd oss mot naturen for å kunne eliminere 7000 kg bekjempelsesmidler/biocider fra å slippes ut i miljøet hvert år.

  Cleansport NXT™ er en økologisk lukt-kontroll som utnytter probiotisk-baserte teknologimikrober som produserer enzymer som natyrlig bryter ned lukt i svette. Dette gjør at vi effektivt eliminerer lukt uten tunge metaller, parfymer, flyktige organiske foreninger og kjemikalier som er farlige for menneskers helse.

  Keens produkter produseres rundt om i verden, fra USA til Kambodsja, Kina, India, Mexiko, Thailand, Vietnam og Europa. Uansett hvor produksjonen skjer, så er vi opptatt av å forsikre oss om at de følger de standarder som finnes når det kommer til arbeidsforhold. Det innebærer at vi sørger for at arbeiderne behandles med verdighet og respekt, og at prosessene er miljøvennlige. Keen regner me at deres leverandører deler deres verdier og deler deres engasjement innen disse spørsmålene.

  Keens produkter tillverkas runt om I världen från USA, till Kambodja, Kina, Indien, Mexiko Thailand, Vietnam och Europa. Oavsett var
  tillverkningar sker är vi hängivna att säkerställa att vi efterföljer de standarder som finns när det kommer till arbetsförhållande. Det innebär att vi ser till att arbetarna behandlas med värdighet och respekt och att processerna är miljövänliga. Keen räknar med att våra leverantörer delar våra värderingar samt delar vårt engagemang inom dessa frågor.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!