Background nature 380

Vi er dessverre utsolgt for varemerket du søkte etter.

Kanskje noen av produktene nedenfor kan passe deg? Ellers så anbefaler vi at du bruker søkefunksjonen for å finne det du vil ha.

Gi oss gjerne beskjed om hvilken side du prøvde å besøke, slik at vi kan rette opp feilen. Om du klikket på en lenke som ikke fungerte, er vi takknemlige om du oppgir hvilken lenke det gjelder, samt på hvilken side lenken er. Kontakt oss.

Hos Outnorth samler vi det beste for villmark og friluftsliv. Vi velger produkter og varemerker med omsorg for at du skal kunne føle deg helt trygg når du handler hos oss. I sortimentet finner du kniver fra Kero, som har som ambisjon å tilby forskjellige håndverksprodukter av høy kvalitet i naturmateriale. Er det viktig for deg at kniven din har en lang historie med utgangspunkt i ekte håndverk, skal du uten tvil velge Kero. Hos Outnorth finner du et nøye utvalgt sortiment kniver for alle anledninger.

Kniver for alle anledninger

I sortimentet fra Kero finnes det en rekke kniver for forskjellige behov. Soppkniven Zebra har et skaft av laminat og et blad av kullstål. Denne kniven er den ultimate partneren når du er i skogen på jakt etter sopp. Zebra har en skikkelig børste i enden, noe som gjør det enkelt å rengjøre soppene fra den verste skitten når du tar de med deg hjem.

Vedlikeholdsråd

Kniver som er laget av kull- og laminatstål skal ikke vaskes i oppvaskmaskin da det tøffe oppvaskmaskinmiddelet kan skade bladet. Tørk istedenfor av bladet og smør det inn med olje for å bevare bladet så fint som mulig da det ellers lett ruster. Kullstålkniver blir mer slitesterke med tiden mot rust. Når bladet blir sløvere og må slipes, bruker du fin brynestein eller diamantbryne.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!