Klättermusen

-
For Klättermusen er det absolutt beste som finnes friluftsaktiviteter i snøstorm eller regn. Det er da de merker om klærne holder mål. Siden selskapet ble grunnlagt i 1984, har de arbeidet hardt med å utvikle materialer og nye unike innovasjoner som hjelper deg i ditt aktive friluftsliv. Det å ikke tenke og gjøre som alle andre ligger i Klättermusens DNA og de har alltid gått sin egen vei for å utvikle produkter. Fokuset ligger på at produksjonen skal virke så lite inn på miljøet som mulig, og på innovativ design og slitesterke produkter slik at du kan føle deg trygg i all slags vær. I staben bak Klättermusen finner du jegere, turgåere, skiløpere og en rekke andre personer som brenner lidenskapelig for et aktivt liv utendørs. Klättermusens motto «Maksimal trygghet for deg, minimal innvirkning på naturen» innebærer at de jobber aktivt mot bruk-og-kast-kulturen. De lager klær og utstyr som du kan leve med hele livet. I stedet for å kjøpe billigere klær som må byttes ut ofte, bør du investere i utstyr av god kvalitet.

Klättermusen

(254 varer)
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Via vårt verktøy for å sammenligne produkter, kan du enkelt se og sammenligne forskjellige egenskaper for våre produkter.

Klikk på -symbolet ved siden av de produkter du ønsker å sammenligne.
Klikk deretter på det store -symbolet lengst ned, og trykk på sammenlign.
Informasjonen varierer, avhengig av hvilke produkter du velger, for eksempel farger, vanntetthet, vekt, batteritid, pakkevolum og mye mer.
På denne måten blir det lettere for deg å sammenligne og å finne rett produkter!

  Ta bort valg

  Mine favoritterSe dine favoritter

  Toolbar example

  Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

  Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
  - Alle dine favoritter samlet på en plass!