Njorun Vest Women's - ID: A056542

Billigkroken

KlättermusenNjorun Vest Women's

Mer info

Mer om Njorun Vest Women's fra Klättermusen

Njorun Vest Women's fra Klättermusen er en uforet vest for damer .
Egenskaper for Njorun Vest Women's:
Bærekraft: Fluorkarbonfri impregnering
For Klättermusen er det absolutt beste som finnes friluftsaktiviteter i snøstorm eller regn. Det er da de merker om klærne holder mål. Siden selskapet ble grunnlagt i 1984, har de arbeidet hardt med å utvikle materialer og nye unike innovasjoner som hjelper deg i ditt aktive friluftsliv. Det å ikke tenke og gjøre som alle andre ligger i Klättermusens DNA og de har alltid gått sin egen vei for å utvikle produkter. Fokuset ligger på at produksjonen skal virke så lite inn på miljøet som mulig, og på innovativ design og slitesterke produkter slik at du kan føle deg trygg i all slags vær. I staben bak Klättermusen finner du jegere, turgåere, skiløpere og en rekke andre personer som brenner lidenskapelig for et aktivt liv utendørs. Klättermusens motto «Maksimal trygghet for deg, minimal innvirkning på naturen» innebærer at de jobber aktivt mot bruk-og-kast-kulturen. De lager klær og utstyr som du kan leve med hele livet. I stedet for å kjøpe billigere klær som må byttes ut ofte, bør du investere i utstyr av god kvalitet.

Mer fra Klättermusen

 • Miljø og etikk

  Blank
  Miljø: I slagordet "Maximum safety for you, minimum impact on nature" står miljøet for 50% av Klättermusens varemerke. Grunnleggeren Peter Askulv er utdannet biolog og lærte seg allerede på 70-tallet om klimaforandringene vi snakker om i dag. Klättermusens faset ut PVC som materiale i begynnelsen på 90-tallet, siden det inneholder mykgjørende ftalater som er hormonforstyrrende. Klättermusen bruker forsiktighetsprinsippet, det vil si å unngå stoffer som ikke er bevist at de er ufarlige og jobber også med substitusjon; å alltid velge de minst farlige stoffene. Klättermusen har lenge jobbet med å fase ut fluorkarboner og fra og med høsten 2017 var alle fluorkarboner bare et gammelt minne.

  Klättermusen jobber aktivt med kjemikaliespørsmål i European Outdoor Group og Bluesign. Siden lastebiltransport sto for en stor del av av karbonutslippene så har lageret blitt flyttet fra Åre til Borås, der varene kommer med båt via Göteborg. På den måten har lastebiltransport og karbonutslippet minbsket med 30-50% per vare. For å øke livslengden på produktene legger de stor vekt på designprosessen. I følge Klättermusen er det den beste måten å være holdbar på så enkelt som å bruke produktene sine lenge. Utgangspunktet er at plagget skal holde lenge og slitesterke materialer brukes, skulle produktet mot alle formodninger gå i stykker, så skal det være lett å reparere.

  Gjenvinning: Klättermusen bruker økologisk GOTS-sertifisert bomull og resirkulert tøy. Leter etter et gjenvinningssystem der man beholder kvaliteten på stoffet og titter på demest avanserte gjenvinningssystemene i verden. Klaåttermusen har et eget servicesenter, går produktet ditt i stykker ker det bare å sende det til reparasjon. 

  Dyr: Dunet er ikke plukket fra levende fugler.

  Etikk: Har et langt forhold til fabrikkene og besøker dem 2-4 ganger i året.
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!