Klean Kanteen

-
Det er ikke lenge siden helse- og miljøproblemene som vi nå vet at er knyttet til plast var ukjente for offentligheten. På den tiden var plastflasker standard og rustfrie produkter var stort sett ukjente, eller i alle fall ikke spesielt populære. En person som på et tidlig stadium så problemet med plasten var Robert Seals, en amerikansk oppfinner og grunnleggeren av Klean Kanteens. Han var tidlig drevet av en vilje til å skape en holdbar produksjon av sunne produkter i et materiale som var bra for så vel mennesker som for miljøet og som kunne erstatte et helt livsforbruk av engangsartikler.

Klean Kanteen

(100 varer)

Rustfrie beholdere er bedre for miljøet

I dag vet vi at det er sunnere å drikke vann fra en rustfri beholder. Hvis du gjør det, slipper du å bygge på jordas plastberg, samt at du også unngår utlekking av gifter og kjemikaler som kan forekomme i plastflasker.

Velg blant ulike modeller

I Klean Kanteens brede utvalg av væskebeholdere kan du finne alt fra flotte og stilrene termoser og kopper, til praktiske flasker for treningssenteret eller skogsturen. Finn din favoritt her hos Outnorth!

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!