Café Cap (for Wide Klean Kanteen) - ID: A027561

Julefest
20% - KODE

Klean KanteenCafé Cap (for Wide Klean Kanteen)

Mer info

Mer om Café Cap (for Wide Klean Kanteen) fra Klean Kanteen

Café Cap (for Wide Klean Kanteen) fra Klean Kanteen er et ekstra lokk som forvandler din Kanteen Wide til et reisekrus.
  • Fri fra BPA
  • Kan vaskes i oppvaskmaskin
  • Lekksikker

Informasjon om korkens forsegling: For å forsikre at din Café Cap er helt lekksikker, så ber vi deg sørge for at låseringen på innsiden er skikkelig festet. Hold i motsatt side og vri med klokken. For rengjøring vrir du låseringen mot klokken for å ta delene fra hverandre og rengjøre dem. Når du setter sammen Café Capen igjen, ber vi deg om å vri og spenne låseringen til det ikke klikker lenger.


HVORDAN MAN VASKER FLASKER, KOPPER, MATBEHOLDERE OG KORKER/LOKK:
  • Klean Kanteens Classic-flasker og Wide-flasker (med børstet rustfri finish) kan kjøres i oppvaskmaskinen. Det samme gjelder for pintkopper og matbeholdere.
  • Klean Kanteen anbefaler at du vasker alle fargede flasker, vakuumisolerede flasker, tumblers og matbeholdere for hånd.
  • For nøye rengjøring kan du bruke varmt oppvaskvann og en flaskebørste. Klean Kanteen anbefaler også et gammeldags rengjøringstips: bland vann og bakepulver til en fin tjukk røre.
  • Om flasken eller lokket virker som det har tatt til seg smak eller om det lukter, bruk da utvannet eddik og la produktet ligge i væsken over natten. MERK: Unibody Bamboo-korken i rustfritt stål skal IKKE bløtlegges!
  • Alle Kid Kanteen og Classic-korker (bortsett fra Unibody Bamboo-korken kan kjøres i oppvaskmaskinen, og den roterende delen på toppen av korken kan man ta bort for en grundigere rengjøring.
  • De originale rustfrie Loop og Flat Caps må vaskes for hånd, siden de er konstruerte med to ulike materialer: rustfritt stål og polypropen. Derfor må de vaskes for hånd, slik at man er sikker på at vann ikke trenger inn i hulrommene.
Egenskaper for Café Cap (for Wide Klean Kanteen):
Bærekraft: 1%ForthePlanet
Det er ikke lenge siden helse- og miljøproblemene som vi nå vet at er knyttet til plast var ukjente for offentligheten. På den tiden var plastflasker standard og rustfrie produkter var stort sett ukjente, eller i alle fall ikke spesielt populære. En person som på et tidlig stadium så problemet med plasten var Robert Seals, en amerikansk oppfinner og grunnleggeren av Klean Kanteens. Han var tidlig drevet av en vilje til å skape en holdbar produksjon av sunne produkter i et materiale som var bra for så vel mennesker som for miljøet og som kunne erstatte et helt livsforbruk av engangsartikler.

Mer fra Klean Kanteen

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!