27624

Lunch Food Box 591ml - ID: A081738

Klean KanteenLunch Food Box 591ml

Mer info

Mer om Lunch Food Box 591ml fra Klean Kanteen

Lunch Food Box 591ml fra Klean Kanteen er kjøkkentilbehør .
  • Kan vaskes i oppvaskmaskin
  • Livstidsgaranti
  • Lekksikker

HVORDAN MAN VASKER FLASKER, KOPPER, MATBEHOLDERE OG KORKER/LOKK:
  • Klean Kanteens Classic-flasker og Wide-flasker (med børstet rustfri finish) kan kjøres i oppvaskmaskinen. Det samme gjelder for pintkopper og matbeholdere.
  • Klean Kanteen anbefaler at du vasker alle fargede flasker, vakuumisolerede flasker, tumblers og matbeholdere for hånd.
  • For nøye rengjøring kan du bruke varmt oppvaskvann og en flaskebørste. Klean Kanteen anbefaler også et gammeldags rengjøringstips: bland vann og bakepulver til en fin tjukk røre.
  • Om flasken eller lokket virker som det har tatt til seg smak eller om det lukter, bruk da utvannet eddik og la produktet ligge i væsken over natten. MERK: Unibody Bamboo-korken i rustfritt stål skal IKKE bløtlegges!
  • Alle Kid Kanteen og Classic-korker (bortsett fra Unibody Bamboo-korken kan kjøres i oppvaskmaskinen, og den roterende delen på toppen av korken kan man ta bort for en grundigere rengjøring.
  • De originale rustfrie Loop og Flat Caps må vaskes for hånd, siden de er konstruerte med to ulike materialer: rustfritt stål og polypropen. Derfor må de vaskes for hånd, slik at man er sikker på at vann ikke trenger inn i hulrommene.
Egenskaper for Lunch Food Box 591ml:
Materiale: Rustfritt stål/Silikon
Bærekraft: 1%ForthePlanet
Lengde: 14.9 cm
Dimensjon LengdexBreddexHøyde: 14,9 x 14,6 x 5 cm
Vekt: 216.3 g
Det er ikke lenge siden helse- og miljøproblemene som vi nå vet at er knyttet til plast var ukjente for offentligheten. På den tiden var plastflasker standard og rustfrie produkter var stort sett ukjente, eller i alle fall ikke spesielt populære. En person som på et tidlig stadium så problemet med plasten var Robert Seals, en amerikansk oppfinner og grunnleggeren av Klean Kanteens. Han var tidlig drevet av en vilje til å skape en holdbar produksjon av sunne produkter i et materiale som var bra for så vel mennesker som for miljøet og som kunne erstatte et helt livsforbruk av engangsartikler.

Mer fra Klean Kanteen

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!