Konkurranser

Generelle konkurransevilkår

Her kan du lese gjennom vilkårene som gjelder for å delta i Outnorths konkurranse.
 1. Deltakelse
  Ved at du laster opp et bidrag, så godkjenner du deltakelsen din i konkurransen samt konkurransevilkårene. For at et bidrag til konkurransen skal godkjennes, så krever det at deltakeren er over 18 år eller har godkjenning fra sine foresatte til å delta. Ved å delta godkjenner du at den angitte e-postadressen får brukes til markedsføringsformål. Ansatte på Outnorth AB og familiemedlemmene deres får ikke delta i konkurranser. Eventuell gevinstskatt betales av vinneren.
 2. Opphavsrett
  Ved å delta i konkurransen bekrefter du at det er du selv som har skrevet bidraget og at det kan bli brukt til markedsføringsformål av Outnorth. Ved denne typen bruk gis det ikke ut noen erstatning til opphavsperson eller personer.
 3. Meddelelser
  Vinneren meddeles via e-post etter konkurransen er over. Om vinneren ikke har svart på e-posten denne mottar innen tre døgn forbeholder vi oss retten til å utse en annen vinner.
 4. Ansvar
  Konkurransen organiseres av Outnorth AB, 352 74 Växjö, Sverige, som også står ansvarlige.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!