Kontakt oss

Vår kundeservice hjelper til med alle typer spørsmål om produkter, bestillinger, vareretur og lignende. Den beste måten å komme i kontakt med kundeservice er som regel å bruke skjemaet nedenfor. Før du gjør det, kan det være lurt å se på siden med vanlige spørsmål og svar.

Phone

Servicetelefonen er betjent mandag-fredag 9.00 - 16.00. Telefonnummeret til Outnorth kundeservice er: 22 83 86 00

Email

Kontaktskjemaet er som regel den beste måten å kontakte oss på, men du kan selvfølgelig også sende oss en vanlig e-post. Adressen er info@outnorth.no

Return

Salg- og leveringsbetingelser: Her finner du informasjon om Prisløfte, Åpent kjøp, Levering, Angrerett og Retur, Betalingsløsninger etc. Salg- og leveringsbetingelser

Returskjema: Vi legger et returskjema i alle forsendelser. Det blir mye lettere for oss om du bruker dette dersom du sender noe i retur. Der finner du også instruksjoner for hvordan du skal sende varer i retur. Om du ikke finner returskjemaet, kan du laste det ned her:

LAST NED RETURSKJEMA HER (PDF)

Kontaktskjema
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Klikk på -symbolet på de produktene du vil sammenligne

Med vårt verktøy for sammenligning av produkter kan du enkelt se og sammenligne de ulike egenskapene på produktene.
Informasjonen varierer alt etter hvilke produkter du velger, f.eks. farger, tilgjengelige størrelser, antall lommer, for, vekt, batteritid og mye mer.
- Dette gjør det enklere for deg å finne riktig produkt!

  Ta bort valg

  Mine favoritterSe dine favoritter

  Toolbar example

  Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

  Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
  - Alle dine favoritter samlet på en plass!