Kontakt oss

Vår kundeservice hjelper til med alle typer spørsmål om produkter, bestillinger, vareretur og lignende. Den beste måten å komme i kontakt med kundeservice er som regel å bruke skjemaet nedenfor. Før du gjør det, kan det være lurt å se på siden med vanlige spørsmål og svar.

Phone

Servicetelefonen er betjent mandag-fredag 09.00 - 16.00. Telefonnummeret til Outnorth kundeservice er: 22 83 86 00

Email

Kontaktskjemaet er som regel den beste måten å kontakte oss på, men du kan selvfølgelig også sende oss en vanlig e-post. Adressen er [email protected]

Return

Salg- og leveringsbetingelser: Her finner du informasjon om Prisløfte, Åpent kjøp, Levering, Angrerett og Retur, Betalingsløsninger etc. Salg- og leveringsbetingelser

Returskjema: Vi legger et returskjema i alle forsendelser. Det blir mye lettere for oss om du bruker dette dersom du sender noe i retur. Der finner du også instruksjoner for hvordan du skal sende varer i retur. Om du ikke finner returskjemaet, kan du laste det ned her:

LAST NED RETURSKJEMA HER (PDF)

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!