#yesOutnorth

#yesOutnorth

Ved å svare på forespørselen vår med hashtaggen #yesOutnorth, så aksepterer du følgende:

 • Du gir Outnorth AB en ikke-eksklusiv, erstatningsfri, internasjonal rett til å bruke alle bilder (heretter referert til som “bildet”) som du har svart #yesOutnorth på, både i marknadsføring og annonsering; hvilket inkluderer, men ikke begrenses til Outnorth ABs nettside, nyhetsbrev, sosiale medier, trykkmateriale og annen kundekommunikasjon.
 • Du bekrefter at du eier alle rettigheter til bildet og at du har tillatelse fra personer som eventuelt synes på bildet å gi rettigheten til Outnorth AB. Du bekrefter også at Outnorth ABs bruk av bildet ikke bryter mot noen lover eller tredjeparts rettigheter.
 • Om du er under 18 år, så bekrefter du at du har tillatelse fra foreldre eller verge.
 • Du fritar Outnorth AB fra alle forpliktelser til å betale deg, eller andre, erstatning for bruk av bildet.
Om du senere angrer deg og vil at vi skal fjerne bildet fra våre sosiale medier eller nettsiden vår, ta da kontakt med oss via e-post eller telefon så sørger vi for at innholdet ditt fjernes.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Via vårt verktøy for å sammenligne produkter, kan du enkelt se og sammenligne forskjellige egenskaper for våre produkter.

Klikk på -symbolet ved siden av de produkter du ønsker å sammenligne.
Klikk deretter på det store -symbolet lengst ned, og trykk på sammenlign.
Informasjonen varierer, avhengig av hvilke produkter du velger, for eksempel farger, vanntetthet, vekt, batteritid, pakkevolum og mye mer.
På denne måten blir det lettere for deg å sammenligne og å finne rett produkter!

  Ta bort valg

  Mine favoritterSe dine favoritter

  Toolbar example

  Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

  Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
  - Alle dine favoritter samlet på en plass!