Leatherman

-
Leatherman er synonymt med multiverktøy. I dag så finnes det mange gode produsenter av multiverktøy, men det er nok ikke noen andre som helt når opp til den standarden Leatherman har satt. Alle produkter kommer med en 25 års (!) produktgaranti.

Leatherman

(20 varer)

Leatherman er synonymt med multiverktøy, og er et av markedets mest etablerte og pålitelige merker. I 1984 solgte Tim Leatherman sitt første verktøy, som han ga navnet Pocket Survival Tool. Den kombinerte tolv forskjellige funksjoner i en enkelt kompakt enhet. Modellen har siden den gang blitt utviklet og har fått en kraftigere skrutrekker og kraftigere avbitertang.

Hos Outnorth finner du flere av Leathermans multiverktøy, som egner seg like perfekt til å fikse ting hjemme som å ha med seg ut i naturen. En Leatherman er helt enkelt et allround-verktøy som kan brukes til det meste.

Leatherman Wave, Leatherman Squirt eller Leatherman Juice?

Leatherman har utformet flere ulike verktøyserier som er ulike i både størrelse og funksjon. Det de har til felles, er at de alle er praktiske og enkle å bruke og oppbevare.

Serien Wave er Leathermans mest populære. Den har blitt en internasjonal bestselger, og det er lett å forstå hvorfor. Enheten kombinerer hele 17 ulike verktøy med flere lett tilgjengelige innsatser som er utformet for at du skal få tak i dem uten at du må ha begge hendene tilgjengelig. Etter en oppdatering i 2004, har Wave enda sterkere tenger, lengre avbitere og låste innsatser.

Leatherman Juice er et smidig allroundverktøy som finnes i flere størrelser, og som gjør seg like godt ute i villmarken som på piknik. Det kombinerer blant annet flere ulike typer tenger og to ulike skrutrekkere, og dessuten har det en praktisk flaskeåpner.

Leatherman Surge er et av markedets største multiverktøy, med lengre tenger, knivblad, og rask tilgang til funksjonene som brukes mest. Surge er et kraftig verktøy som klarer tyngre og større jobber.

Å velge riktig modell

Leathermans fokus handler om at verktøyet skal være lett tilgjengelig, smidig å bruke og gripevennlig. Modellene utvikles og forbedres hele tiden, med et kontinuerlig fokus på brukervennlighet. Verktøyet du bruker skal være tilpasset deg og dine behov, ligge godt i hånden, og sørge for å få jobben gjort uten å fire på kravene.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!