Led Lenser

-
Led Lenser lager ulike typer lykter, blant annet hodelykter og lommelykter som er ekstremt energieffektive og kompakte. De har vunnet flere priser for design og funksjonalitet og har raskt blitt et av favorittforetakene for ekstremsportutøvere.

Led Lenser

(25 varer)

Lykter for fartsfylte eventyr


Led Lensers lykter passer til eventyrere! Elsker du ekstremsport, eventyr eller bare et aktivt friluftsliv, så tar Led Lenser dine behov på alvor. De berømte hodelyktene er laget for å tåle høye påkjenninger og å tilpasse seg etter bærerens hastighet. De skal samtidig sitte stabilt på hodet uansett vær og vind.Fleksible lykter for ulike anledninger


Led Lensers lommelykter er utrolig fleksible og kan lett brukes til en rekke applikasjoner, blant annet som frontlykt til sykkel. For øvrig informasjon kan du gå inn under det enkelte produkt og lese mer før du foretar din endelige bestilling. Uansett hvilket valg du tar, håper vi at du blir fornøyd med dine produkter.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!