Lillsport

-
Hansker fra Lill-Sport har vært et selvsagt nordisk valg siden firmaet startet i 1984. Med hansker fra Lill-Sport har flere enn hundre verdenscup- og OL-medaljer blitt tatt, en fantastisk meritt for svenske Lill-Sport. Om du vil gå i skistjernenes fotspor, er et par kvalitative hansker å foretrekke! Firmaet drives av familien Granqvist i Karlstad, og produksjonen skjer på egen fabrikk i Polen. Lill-Sport er nøye med kvalitet og stadig utvikling av materialvalg og passform. Det betyr at du kan kjenne deg trygg når du investerer i et produkt fra Lill-Sport.

Lillsport

(14 varer)

Landslagfavoritt

Lill-Sports hansker er høyt elsket av skistjerner, og har blitt brukt av blant annet Gunde Svan, Thomas Wassberg og Marcus Hellner. Du kan se Lill-Sport-hansker hos hele ti landslag i dag, noe som vitner om den gode kvaliteten og funksjonaliteten.

Morsommere skigåing med riktige materialer

Oppdag hvor gøy det er å gå på ski med et par herlige, varme og fine hansker fra Lill-Sport. På Outnorth finner du et stort utvalg for både herre, dame og barn. Invester i hansker for hele familien og tilbring så mye tid dere ønsker i skibakken!

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!