Background nature 380

Vi er dessverre utsolgt for varemerket du søkte etter.

Kanskje noen av produktene nedenfor kan passe deg? Ellers så anbefaler vi at du bruker søkefunksjonen for å finne det du vil ha.

Gi oss gjerne beskjed om hvilken side du prøvde å besøke, slik at vi kan rette opp feilen. Om du klikket på en lenke som ikke fungerte, er vi takknemlige om du oppgir hvilken lenke det gjelder, samt på hvilken side lenken er. Kontakt oss.

Historien om Lowepro startet i Greg Lowes lille garasje i Colorado i USA. Greg var en fjellklatrende naturfotograf, filmskaper og innovatør. Det var han som produserte den første polstrede lettvekts-kameravesken i nylon for å beskytte kameraet og filmutstyret på sine klatreturer i fjellet. Ideene og løsningene oppsto fra et behov for å ta med seg skjørt utstyr til nye steder. Siden har flere smarte produkter blitt skapt, og innovative løsninger utgjør grunnlaget i Lowepro.

Bredt sortiment

På Outnorth finner du et bredt sortiment av Lowepros produkter. Her kan du velge mellom ulike typer ryggsekker, spesielt tilpasset ditt kamerautstyr på fartsfylte eventyr. Du finner også de litt mer klassiske modellene av kameravesker i forskjellige farger og størrelser.

Forevige aktive øyeblikk

Med Lowepros produkter kan du trygt og lett ta med deg kamerautstyret på dine fartsfylte aktiviteter. Gå ikke glipp av å forevige ett eneste minneverdig øyeblikk. Med smarte løsninger fra Lowepro har det aldri vært enklere!

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!