Navy Seal 3051 - ID: 3051

LuminoxNavy Seal 3051

Mer info

Mer om Navy Seal 3051 fra Luminox

Luminox Navy Seals 3051 er en tøff sak som tilbyr eksakt tidtakning i en stilsikker og ekstremt holdbar forpakning. Amerikansk design og sveitsisk presisjon hånd i hånd. Luminox Light Technology (LLT) gjør at tiden vises ved kun et blikk, uansett lysnivå, dvs. også når det er helt mørkt. Luminox unike belysning består av gassfyllte mikrokapseler som monteres i hver klokke. Disse kapslene er montert i viserene, indexen og ved behov også i bezelringene. Klokkene blir selvlysende og behøver verken strøm, ekstern lyskilde eller knapptrykking for å være selvlysende. Lysfunksjonen holder i opp til 25 år.


Egenskaper for Navy Seals 3051:

Materiale urkasse: karbonfiberforsterket polykarbonat
Diameter urkasse: 44 mm
Ring: 1-veis roterende
Bakside: Svart karbonfiberforsterket bakside festet med stålskruer
Glass: Herdet, represistent krystall.
Krone: Rustfrie dobble pakninger på kronen
Vanntett til 200 m
Urverk: Swiss quartz klokkeverk.
Batteritid: 45 måneder.
Rem: signature PU bånd.
Rembredde: 23 mm.
Egenskaper for Navy Seal 3051:
Vann beskyttelse: 20 ATM
Oppladbare batterier: Nei
GPS: Nei
Høydemåler: Nei
Luminox er et klokkemerke som brukes av flere militære spesialstyrker, politiavdelninger og andre krevende yrkesgrupper. Luminox har fine, robuste og selvlysende klokker som passer utmerket til både fest og friluftsliv.

Mer fra Luminox

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!