Lunchbots

-
Smarte LunchBots ble skapt av Jacqueline Linder, en mamma som var urolig for om kjemikaliene fra hennes matbokser i plast skulle havne i maten. Hun lette verden rundt etter kvalitative og rustfrie stålbeholdere, men fant ikke hva det hun lette etter. Derfor bestemte hun seg for å designe og produsere sine egne. Det familieeide firmaet ble startet i 2008, og jobber den dag i dag med å produsere smarte og sunne matbokser. LunchBots er perfekt for deg som vil ta med deg mat på jobben eller ut på tur på en trygg og enkel måte.

Lunchbots

(1 varer)

Funksjonsklær for den motebevisste

På Outnorth finner du klær fra Maloja for både dame og herre. I tillegg tilet sterkt fokus på funksjonalitet har Moloja designet klær med en trendsikker touch. Klærne er behandlet med et desinfiserende middel, noe som forebygger ubehagelig lukt som svette. Dette innebærer at klærne føles friskere og at de letter aktiviteter som løping, klatring og sykling. Det er en grunn til at Molojas klær har blitt så populær blant forskjellige sportsutøvere. Klærne fra Maloja er merket med ulike symboler som indikerer hvilke egenskaper de har. Noen av disse symbolene viser blant annet: antibakteriell, lycra og seamless.

Finn dine favoritter

Hvilket er ditt neste eventyr? Velg blant vårt sortiment av klær fra Maloja i en mengde ulike farger, design og modeller.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!